Crypto verwachting: hier moet je op letten

De cryptomarkt, waaronder de Ripple koers, is enorm instabiel. De koers is afhankelijk van alles wat er in de wereld gebeurd. De huidige situatie in de wereld is dan ook goed af te lezen op de cryptomarkt. Maar hoe ziet men de cryptomarkt in de toekomst voor zich? En hoe verwacht men dat de crypto in de toekomst zich gaat ontwikkelen? Wij vertellen er meer over in deze blog.

Crypto op de korte termijn

De huidige cryptomarkt wordt voornamelijk overheerst door angst. Vooral in het begin van 2022 was de angst duidelijk terug te zien op de markt. Het lijkt er op dit moment op dat de angst iets is afgenomen en er een bepaald patroon zich heeft ontwikkeld. De afgelopen tijd is te zien dat de grafiek van op de beurs van de crypto in een bepaalde driehoek blijft. De waarde van de crypto daalt niet lager dan het laagste punt en zal ook niet stijgen naar het hoogste punt in de grafiek.

De verwachtingen in 2023 zijn redelijk positief. Analisten verwachten dat de markt met zo een 12 procent zal stijgen in vergelijking met die van in het midden van 2022.

Crypto op de lange termijn

Maar 2023 is nog niet het einde van de stijging die analisten verwachten, ook in 2024 en 2025 wordt er verwacht dat de koers van de crypto gaat stijgen. Wanneer we echt verder gaan kijken, dus richting 2030, verwacht men dat de koers uiteindelijk zal gaan schommelen in plaats van stijgen.

Hoe het komt dat de koers van de crypto in de toekomst zal blijven stijgen? Door de schaarste. Doordat er maar een bepaald aantal crypto in deze wereld aanwezig zal zijn, zal de vraag groter worden dan het aanbod. De waarde zal daardoor hoog blijven. Je kunt in ieder geval wel concluderen dat crypto nog lang niet minder populair zullen worden in de wereld van tegenwoordig.

Wil je naast de waarde van crypto ook weten hoe je de waarde van je bedrijf online doet verbeteren? Je leest er meer over in een andere blog over linkbuilding.

Lees ook:  Zo maak je die lange vakantierit leuker